Известие

Collapse
No announcement yet.

малко помощ колеги за ALFA 156 1.9jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малко помощ колеги за ALFA 156 1.9jtd

здравейте колеги преди малко дойде 1 алфа 156 1.9жтд черна с хубави джанти тия 5-те дупки незнам как се казват точно 99 или 00 година таблото е с оранжевите светлини кормилото е малко захабено защтото е кожа но това не ме притесняв,нормално е.Притеснява ме че е 1.9 жтд понеже исках или 2.0 или 1.8 може и 2.4 и се чудя дали да я взимам.Ако може малко коментари и съвети и някои със същия двигател може ли да каже как върви 200 прави ли ги или трудно.
    Благодаря предварително
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Аз съм с такава.Моята си ми харесва,но има доста по-добри.Сега съм си наумил да я подменям за нещо по-ново- поне 2001-2002г с вътрешен и външен FL,но и цената вече е по-висока.Но определено двигателя ще е JTD. Вземи си дизел и няма да съжаляваш.Иначе всички други проблеми са си като при бензинките.
    Все пак ти трябва да решиш каква да е.
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
      здравейте колеги преди малко дойде 1 алфа 156 1.9жтд черна с хубави джанти тия 5-те дупки незнам как се казват точно 99 или 00 година таблото е с оранжевите светлини кормилото е малко захабено защтото е кожа но това не ме притесняв,нормално е.Притеснява ме че е 1.9 жтд понеже исках или 2.0 или 1.8 може и 2.4 и се чудя дали да я взимам.Ако може малко коментари и съвети и някои със същия двигател може ли да каже как върви 200 прави ли ги или трудно.
      Благодаря предварително
      Пич, че колата върви върви ама недей прави глупости...
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

Колега и аз имам такава 1.9жтд 2001г. и съм горе долу доволен имам предвид че се и чупи иначе съм доволен от вървенето.Когато я взех много ме радваше как върви и я настъпвах където имах възможност най-много с 200 вървеше,но сега е и с чип и според мен е задължителен на тоя мотор.Има разлика от земята до небето в пъргавината от преди.Това вече си го преценяваш ти но аз бих си взел 2.4 и пак бих сложил чип,иначе сега колата върви повече от 2.4 без чип.Успех!

Comment

Първоначално публикувано от stanislav.iliev Покажи съобщение
          Благодаря предварително
          Вземай и чипосвай няма да съжаляваш а и разхода е много важен в нашето трудно ежедневие
          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

с такава съм аз, и съм адски доволен, разхода ми е смешен просто,в града с задраствания,с 17 джанти и широки гуми съм и ми гори 7 на 100, карал съм с 200 веднаж от русе за търново, нямало е др излизане засега иначе си вари, ако си струва колата вземай я,ако след време исакш повече мощ-чип и си самолет!
            а и частите на по малкия мотор са по ефтини ))
            успех
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

ок колеги благодаря за съветите утре ще я запаля ше я пробвам и ше се мисли
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

pi4ove kade gi 4iposvate..i az imam 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от ggg1ggg Покажи съобщение
                  pi4ove kade gi 4iposvate..i az imam 1.9JTD
                  Потърси из форума, има няколко места, където се прави тази блага процедура
                  sigpic

Comment

Working...
                  X